Vilkår for medlemskap

Her finner du våre vilkår for medlemskap i Honne Gym.

Generelle vilkår for medlemskap i Honne Gym

Sist endret 07.09.2024

Medlemskap

  1. Dette er de generelle vilkårene for medlemskap hos Honne Gym, og gjelder mellom deg som er navngitt i avtalen og Honne Gym AS. Har du familiemedlemskap gjelder avtalen også de som er registrert på medlemskapet.
  2. Vi tilbyr medlemskap med og uten bindingstid, og for tidsbegrenset periode.
  3. Er ikke annet spesifisert løper medlemskapet fra den dagen du melder seg inn. Ved innmelding blir du belastet for resterende av inneværende måned pluss neste måned og innmeldingsavgift (49kr)
  4. Medlemskapet løper inntil det sies opp selv eller avsluttes av Honne Gym. Den ordinære oppsigelsestiden er én måned og gjelder fra den 1. hver måned. Det vil si at medlemskapet løper ut den påfølgende måneden etter oppsigelsen er registrert. Ved kjøp av medlemskap med 12 måneders bindingstid kan medlemskapet først avsluttes fra og med måned 13. Medlemskapet løper videre etter utløpet av avtalt bindingstid og frem til medlemskapet avsluttes.
  5. Honne Gym har en ordinær aldersgrense på 15 år. For juniormedlemskap er aldersgrensen 13 år. Du kan bli bedt om å vise legitimasjon. Ved overtredelse avsluttes medlemskapet umiddelbart, og innbetalt medlemsavgift vil ikke bli refundert. Det å oppgi falske opplysninger ved innmelding kan medføre bortvisning fra Honne Gym og politianmeldelse.
  6. Honne Gym tilbyr juniormedlemskap for barn mellom 13 og 15 år. Medlemskapet har ingen bindingstid og prisen reduseres med 50 % i forhold til ordinær pris for medlemskap uten bindingstid. Juniorer kan kun trene i selskap med registrert foresatt/forelder. For mer informasjon om juniormedlemskap, vennligst ta kontakt på [email protected]. Juniormedlemskap selges ikke på nett.
  7. Honne Gym kan avslutte medlemskap ved brudd på gjeldende reglement. Det er ikke tillatt å opprette nytt medlemskap dersom du har blitt utestengt fra Honne Gym tidligere.

Adgang til senter

  1. Du må benytte ditt personlige medlemskort for å få tilgang til Honne Gym. Medlemskortet hentes ved første besøk, eller senest før den midlertidige koden er utløpt.
  2. Våre medlemmer får det første medlemskortet gratis. Ved tap av medlemskort påløper det et gebyr på 100kr for nytt kort. Kostnadene for nytt kort refunderes ikke.
  3. Medlemskapet er personlig. Medlemskortet skal ikke benyttes av andre. Ved brudd på vårt reglement kan Honne Gym avslutte medlemskapet ditt og belaste deg et gebyr på 500,-. Innbetalt medlemsavgift vil ikke bli refundert.
  4. Våre åpningstider er 05-24 alle dager i året. Du skal uoppfordret forlate senteret innen stengetid.

Administrasjon av medlemskapet

  1. Du administrerer ditt eget medlemskap via mine sider. Det betyr at du som medlem selv må logge inn på mine sider for å avslutte eller fryse medlemskap, endre personopplysninger eller betalingskort. Du kan ikke si opp via andre kanaler.
  2. Du skal sørge for at personopplysningene som du registrerer er korrekte og oppdaterte til enhver tid. Dersom du registrerer ukorrekte opplysninger om medlemskap er det ditt eget ansvar dersom funksjoner for innlogging, medlemsadministrasjon eller betaling ikke fungerer for deg. Ved bevisst registrering av feilaktige eller mangelfulle personopplysninger kan Honne Gym avslutte medlemskapet ditt uten forvarsel.
  3. Alle henvendelser vedrørende medlemskap skal rettes til e-postadresse [email protected]

Frys av medlemskap

  1. Du kan når som helst fryse medlemskapet ditt. Det er kun mulig å fryse hele måneder frem i tid. Fryseperioden må registreres før påbegynt ønsket frysemåned. Du kan fryse medlemskapet i inntil 11 måneder. Det vil være mulig å oppheve fryseperiode underveis i måneden. Honne Gym vil da trekke det resterende beløpet fra din månedlige treningsavgift.
  2. Det er ikke mulig å avslutte medlemskapet så lenge det er fryst. For å registrere en oppsigelse i frysperioden må medlemmet oppheve fryseperioden og deretter registrere oppsigelse på mine sider. Honne Gym vil trekke medlemsavgift i henhold til type medlemskap i oppsigelsesmåneden.
  3. Har du et medlemskap med bindingstid eller et med bestemt periode, vil fryste måneder forskyve bindingsperioden eller periode for medlemskapet. Du er selv ansvarlig for å registrere forlengelser av fryseperioden på mine sider. Ved utløp av fryseperioden løper medlemskapet videre med de betingelsene som følger av Medlemsavtalen.

Betaling

  1. Honne Gym belaster det betalingskortet eller via avtalegiro med den avtalte treningsavgiften den 20. hver mnd. Medlemmet er ansvarlig for å registrere korrekte betalingsopplysninger som er oppdatert til enhver tid. Du må for eksempel passe på at betalingskortet er gyldig eller at maksbeløp på avtalegiro er høyt nok. Du kan endre betalingsopplysninger på mine sider.
  2. Honne Gym sender ut betalingsvarsler per SMS og e-post. Dersom du ikke betaler det utestående beløpet, vil Honne Gym videresende kravet til ekstern samarbeidspartner som vil sende en inkassovarsel.
  3. Honne Gym tilbyr direkte trekk fra registrert betalingskort eller avtalegiro ved betaling av medlemsavgift. Dersom du mottar betalingskrav og betalingspåminnelse, inkassovarsel eller inkassokrav fra selskapet som driver inn kravet for Honne Gym, skal du benytte betalingsinformasjonen på fakturaen fra denne samarbeidspartneren når du betaler.
  4. Du finner en oversikt over betalt medlemsavgift på mine sider.

Antidoping

Honne Gym ønsker et rent og sunt treningsmiljø og tolererer ikke bruk av dopingmidler. Bruk av dopingmidler utgjør et vesentlig mislighold av treningsavtalen, og gir Honne Gym rett til å heve avtalen med øyeblikkelig virkning. Som medlem forplikter du deg til å ikke bruke dopingmidler som fremkommer på særskilt dopingliste for treningssentre. Listen finnes til enhver tid på rentsenter.no.

Personvern

  1. Når du blir medlem, ber vi om ditt samtykke til at Honne Gym benytter elektroniske kommunikasjonsmidler til å sende deg markedsføringshenvendelser som er relevante for kundeforholdet, herunder nyhetsbrev og informasjon om nye tilbud og tjenester.
  2. For å kunne sende deg treningstips og tilbud, sletter vi ikke mailadresse og mobiltelefonnummer etter at medlemskapet er sagt opp dersom du har gitt ditt samtykke til fortsatt lagring. Du kan når som helst be om å bli slettet fra disse kommunikasjonslistene.
  3. Du kan benytte deg av angreretten innen 14 dager etter innmeldingsdato. Angrerettskjema finner du som vedlegg i din velkomstmail. Skal angrerett benyttes må dette fylles ut og sendes til på [email protected] innen fristen.

Personskade, oppbevaring og tyveri

  1. Du trener enhver tid på eget ansvar. Honne Gym er ikke ansvarlig for personskade som medlemmet måtte bli påført i forbindelse med tilstedeværelse/utøvelse av aktivitet på Honne Gym.
  2. Honne Gym tilbyr ikke private skap. Medlemmene deler på garderobeskapene i lokalene. Du er selv ansvarlig for å benytte hengelås på skap under trening. Det er ikke tillatt å oppbevare private eiendeler på senteret lengre enn treningsøktens varighet. Ved brudd på dette vil hengelåsen brytes opp. Honne Gym har i så fall rett til å kaste eiendeler. Du kan ikke holde Honne Gym ansvarlig for eventuelle tap av slike eiendeler.
  3. Honne Gym er ikke ansvarlig for tyveri eller andre former for tap av de eiendelene du tar med deg til oss. Dette gjelder uavhengig av om eiendelene er innelåst i et skap eller lagt i en av våre garderober. Du er selv ansvarlig for at eventuelle tyveri mv. politianmeldes.
  4. Overvåkningskamera kan kun brukes ved kriminelle handlinger og for å ivareta sikkerhet og adgang til senteret. Video vil bli overlevert til politiet om etterspurt.

Honne Gyms rettigheter

  1. Honne Gym har rett til å regulere prisene årlig med 3% eller KPI indeksen fra Statistisk Sentralbyrå dersom denne er høyere enn 3%.
  2. Honne Gym skal til enhver tid opprettholde høy kvalitet, slik at medlemmet kan trene under de beste forhold. For å kunne utføre nødvendig vedlikehold forbeholder Honne Gym seg retten til, på et hvilket som helst tidspunkt, å kunne stenge sentret i inntil 5 dager pr. kalenderår. Du har ikke krav på refusjon av medlemsavgift for de dagene sentre er stengt.
  3. Honne Gym har rett til å endre medlemsvilkårene. Dersom endringene er av en viss betydning for medlemmet, eller til medlemmets vesentlig ugunst, skal Honne Gym varsle deg før endringene trer i kraft.
  4. Honne Gym er ikke ansvarlig for hindring i eller begrensning av treningsmuligheter, på grunn av forhold utenfor Honne Gym sin kontroll og som Honne Gym ikke kunne forutse eller overvinne følgene av (Force Majeure). Honne Gym er heller ikke ansvarlig for hindring eller begrensning av treningsmuligheter, herunder stenging av treningssenter, dersom dette følger av offentlige vedtak med formål om å verne offentlige interesser.
  5. Honne Gym tar sikkerhet på alvor. Vi har utarbeidet brann- og sikkerhetsrutiner som henger tilgjengelig ved inngangen vår. Du har selvstendig ansvar for å gjøre deg kjent med hvor nødutganger befinner seg, samt sikkerhetsrutiner rundt brann etc.